avaa sivu...
sivun yläreunaan

Yleistä

EuroFox on lentokone, painosta riippuen ultrakevyt tai LSA -luokan kone. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat monikäyttöisen lentokoneen Suomen olosuhteisiin. EuroFox on erinomainen koulukone.

EuroFox koneen tyyppitarkastus on aikaa sitten suoritettu loppuun. Vaikka tarkastaja oli kesken prosessin pitkiä aikoja sairaalassa, niin syyskuun ensimmäisellä viikolla (vuonna 2008) kaikki oli valmista ja vastaanotettu viranomaisella. Koneen dokumentit valmiit, itse tyyppitarkastus valmis, lausunnot annettuna jne. Nyt vaan odottelemme, että (IH) TraFi ehtii tehdä ja allekirjoittaa paperit. Kohta vietetään 5 vuotis synttäreitä.

Monikäyttöisyys:

EuroFox on varustettavissa nokka tai kannustelineellä. Kellukkeilla, amphibiokellukkeilla tai suksilla.

Siivet ovat käännettävissä säilytysasentoon 15 minuutissa, mikä helpottaa koneen varastointia ja muuta lentojen ulkopuolista toimintaa.

Käytön turvallisuutta

EuroFox on suunniteltu ja rakennettu käyttöä silmälläpitäen. Kone on helposti paikallisesti tai korjaamollamme korjattavissa. Koneen elinkaari ei lopu kaupantekoon, vaan jatkuu vuosiksi (vuosikymmeniksi) eteenpäin. Koneita on valmistettu vuodesta 1990 alkaen noin 360 kappaletta, eikä konetyypillä ole tapahtunut yhtään kuolemaan johtanutta onnettomuutta.

Reilu toimintamatka:

Vakiosäiliö 84 litraa.

Suorituskykyä:

Vaikkei lentonopeudella niin suurta merkitystä harrastajalle olekaan, tiimaahan me lennetään, niin noin 160 km/h:n ilmanopeus takaa, että etenet myös vastatuuleen.

Toimitus ja hinta

EuroFox toimitetaan lentokuntoisena suoraan tehtaalta. Voit hakea koneen itse tai me järjestämme kuljetuksen. Halutessa voimme järjestää sinulle ohjatun hakumatkan.

logo