avaa sivu...
tillbaka upp

Allmänt

EuroFox är beroende på vikten antingen ett ultralätt plan eller LSA-plan. Planet är ett utmärkt alternativ om du önskar dig ett mångsidigt plan för nordiska förhållanden. EuroFox är ett utmärkt skolningsplan.

Mångsidighet

EuroFox kan förses med antingen nosställ eller sporrställ. Det kan också förses med skidor, flottörer eller amfibieflottörer.

Vingarna kan svängas i förvaringsposition på 15 minuter, vilket underlättar lagringen av planet och annan verksamhet. Planet behöver inga andra förberedelser för vägtransport (på trailer)!.

Säkerhet

Under planeringen och byggandet av EuroFox har fokus legat på användbarheten. Planet är lätt att reparera på plats eller på en verkstad. Vi kan oftast leverera reservdelar på en dag eller två. Planets livscykel slutar inte vid affären utan fortsätter i åratal (årtionden). Sedan 1980 har vi byggt ca 310 plan och inget av dem har varit i olycka som krävt dödsoffer.

Vidsträckt område:

Standardtank 84 liter.

Prestanda:

även om flyghastigheten inte är så viktig för amatörer, så garanterar en hastighet på 160 km/h i luften att du också kommer framåt i motvind..

Leverans och kostnader

EuroFox levereras flygfärdig direkt från fabriken. Du kan antingen hämta planet själv, eller så ordnar vi transporten. Om du inte är van att flyga i Centraleuropa, kan vi ordna en andrepilot för hemresan.

logo